Güneş ve Ruzgar Enerjisi

Güneş ve rüzgar enerjisinin evinizde işyerinizde nasıl kullanıcağınıza dahir tüm bilgilerin merkezi.
Yeni
Yükleniyor..

365gün Gece/Gündüz Sıcak Su Termodinamik Sistem

Termodinamik Güneş Panelleri



Termodinamik güneş panelleri ev, iş ya da yüzme havuzu için sıcak su üretecek.
Termodinamik güneş panelleri hava 24 saat ısı emici ve ayıklanması ile çalışır. Bu hava nasıl olursa olsun, güneş, yağmur ve hatta kar tüm gün boyunca ve hatta gece boyunca çalışır. Bu ev için günün her saniyesi, tüm yıl boyunca sıcak su üretecek şekilde Termodinamik güneş panelleri mükemmel kurulumu vardır.
Termodinamik Güneş Paneli
Her panelde herhangi bir oksitlenmeye veya korozyona karşı panel için önleme ve koruma garanti eden sokolote seçici kaplama ile yüksek performans anodize alüminyum malzemeden imal edilmiştir. Bu paneller termal teknolojisi gelişmiş ve popülaritesi artacaktır. Paneller verimliliği yüksek ve termodinamik panelleri yenilenebilir ısı indirimi (RHI) hak olarak size enerji faturalarında% 80 kadar tasarruf edebilirsiniz.

Termodinamik güneş panelleri güneş PV veya termal paneller daha yüklemek daha ucuzdur. Termodinamik panel kılan bir diğer cazibe güneşin gerektirmez olmasıdır. Onun enerji verimliliği benzer ve bu yağmur ve kar gibi zorlu hava tipleri altında çalışabilir. Termodinamik panel yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanmak, bu nedenle çevre dostu ve herhangi bir karbon emisyonları serbest bırakmıyor.
Hanelerin çoğunluğu sıcak su sabah ve akşamları en talep. Güneş termal panelleri güneş suyun ısıtılması için gerekli ve paneli bu gerekli zamanlarda güneş görmüyor. Termodinamik panel 7/24 çalışır. Onlar gecede böylece su sabah kullanmak ve gün boyunca devam etmeye hazır olduğu su ısınır.
Sıcaklık artı normalde bu sıcaklıklarda hiç güneş ışığı yok santigrat altında 0 olduğunda Güneş enerjisi sistemi en verimli çalışmaz. Termodinamik panel gibi yağmur, rüzgar ve kar gibi her türlü hava koşulunda dolayısıyla tüm yıl boyunca ev için sıcak su üretecektir çalışır.
Termodinamik sistemler 6 kez etrafında güneş enerjisi sistemleri daha verimli ve onlar sızıntı veya korozyon ile ilgili sorunlar hiç yok.

Nasıl Termodinamik Güneş Panelleri Çalışır?

Termodinamik güneş panelleri ile güneş, yağmur ve rüzgar gibi çevrelerini ısıyı emer. Pano içine güneş güç ve enerjinin daha büyük bir miktarda toplamak için izin veren bir negatif sıcaklık derecesinde bir ekolojik bir sıvı dolaşım vardır. Enerji ve ısı toplama Bu daha sonra bir ısı değiştirici ile akışkan içine verilir.
Sıvıların sıcaklığı arttıkça, buharlaşır ve gaz haline dönüştürmek için başlayacaktır. Gaz konveksiyon sayesinde ısı değişimi artırmak için izin cam paneller içinde bulunmaktadır. Sıvı daha sonra bir kompresör basınç oluşur ve yine sıcaklık arttırılarak emilir. Bu üretilen ısı, bir ısı dağıtıcısı boyunca su ile transfer edilmiştir. Bu paneli dönebilirsiniz önce sıvı bir genleşme yer almalıdır. Bu genişleme çevresindeki sıvıdan basıncı azalır ve gaz sıvı formuna geri dönüştürmek için.
Takma termodinamik güneş panelleri basit. Bir panelin ortalama büyüklüğü 2 metre uzunluğunda ve 0.8 metre genişliğinde. Panel ayrıca panelin her iki tarafına enerjiyi emer. Ne termodinamik panelleri güneş PV ve termal sistemler üzerinde kılan hepsi hava koşullarında tüm yıl boyunca çalışabilir olmasıdır. Solar PV ve termal termodinamik güzel bir güneşli bir günde ya da bir dondurucu kar gün olsun her durumda çalışabilen nereye kadar güneş güveniyor.


Termodinamik Güneş Panelleri Faydaları

Termodinamik güneş panelleri onların büyük faydaları nedeniyle daha popüler hale gelmektedir. Burada onları diğer güneş panelleri üzerinde ideal bir seçim yapmak daha faydaları şunlardır:
  • Günde 24 saat, yılda 365 gün çalışıyor
  • (Güneş, yağmur, kar, don) tüm havalarda çalışmak
  • Onlar yüklemek kolay ve bakıma gerek
  • Korozyon etkilenmez
  • Güvenli, toksik olmayan ve çevre dostu
  • Sistem ne de aşırı olacaktır donmuş almaz
  • Anlamlı karbon emisyonunu azaltır
  • 55 ° C tüm yıl boyunca su ısıtır
  • Üstün termal verimlilik
  • Sağlam alüminyum paneller sadece 8kg ağırlığında
  • Çatılarına veya dikey olarak duvara monte edilebilir
  • Evsel ve ticari uygulamalar için uygundur
  • Enerji faturalarında% 80'e varan tasarruf
  • RHPP ve RHI ödemeler için Hak Kazanır
  • Tahliye güneş enerjisi sistemlerine göre 6 kat daha verimli
Google Plus'da Paylaş

Yazar Unknown

Yazar hakkında bilgi yazılacak.
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

1 yorum :

  1. bu paneller nerede satılıyo acaba,bilgi verebilirmisiniz?
    Mehmetkeyik@gmail.com

    YanıtlaSil