Güneş ve Ruzgar Enerjisi

Güneş ve rüzgar enerjisinin evinizde işyerinizde nasıl kullanıcağınıza dahir tüm bilgilerin merkezi.
Yeni
Yükleniyor..

"Hibrid" Yenilenebilir Enerji Sistemleri için Yüksek Verim

Neden Hibrid
SolarMill <sup> ® </ sup> "title =" SolarMill <sup> ® </ sup> "width =" 403 "height =" 301 "/> Her SolarMill içine inşa <sup> ® </ sup> patentli Maksimum Güç Noktası İzleme (MPPT) güç kullanımı ve rüzgar türbinleri ve güneş panelleri hem üretim yeteneklerini en üst düzeye elektronik ve solar şarj kontrolörü,.  Bu sistem, ek donanım ya da yazılıma gerek kalmadan maksimum verimlilikte tüm güç üretimini sürdürmektedir.  Bu SolarMill özgü olarak standart güneş veya rüzgar sistemleri, bu yeteneği sunmuyoruz <sup> ® </ sup> platformu. </ P> <p> </ p> <p> </ p> <h2> Neden rüzgar esiyor zaman Hibrid Sistemleri? </ h2> <p> Rüzgar enerjisi kullanılabilir ... ... <br /> Güneş enerjisi kullanılabilir ... güneş parlıyor zaman. </ p> <p> Solarmills mühendisleri bir ürün geliştirdik yenilenebilir enerji kaynaklarının "tutarsız" doğa üstesinden gelmek için.  İlk kez tek bir ünitede bir müşteri kutu rüzgar ve güneş teknolojileri entegre ederek güvenilir bir yenilenebilir enerji üretim aygıtına bağlıdır.  Sadece sisteminin yanı sıra, bir yıl boyunca, 24 saatlik bir süre içinde kaynakların dalgalanmaları üstesinden, ancak yok.  Güneş ışınımı ve rüzgar hızları yıl boyunca değiştirmek gibi bir hibrit enerji çözümü mevsimsellikten dolayı yüksek ve enerji üretim dönemleri alçak düzeltir.  Gerçekten hibrit çözüm enerji üretimi sadece yenilenebilir enerji sisteminin bir tipine bağlı olarak değil mevsimsel kayıpları telafi edecek.  Bu rüzgar ve güneş kombinasyonu doğal biri olduğunu görmek kolaydır, ve sezonluk bazda tamamlayıcı bir: </ p> <p> <img src =

"Hibrid" Yenilenebilir Enerji Sistemleri için Yüksek verim..

Dünya çapında enerji için artan bir ihtiyaç vardır. Bu doyumsuz talep verilmiş normalde alınır kolaylıklar ve araçları kendilerini boşuna arıyor gelişmekte olan ekonomilerde insanların orta sınıf bir sürekli genişleyen büyüme tahrik ediliyor. Ayrıca, kişisel elektronik, mobil cihazlar ve "yaşam kalitesi" kolaylıklar da dahil olmak üzere her türlü, teknolojilerinin dünya çapında patlama, geleneksel ızgara veya programı verilen enerji kaynaklarına daha fazla talep veya zorlanma yerleştirin.
Bu ek güç nereden gelecek, nasıl "GAP" dolduracak?
Dağıtılmış Enerji - Biz bu boşluğu kendi üretim kökeni ihtiyaç duyulan enerjiyi sağlamak için tasarlanmış, temiz, yenilenebilir enerji cihazları, agresif dağıtım ile ele alınacaktır inanıyoruz. Kaynak harnessed gereken olduğunda ancak tek kaynak yenilenebilir enerji çözümleri, temiz ve verimli olurken, sadece çalışır. Bu nedenle, mevcut kaynakları en üst düzeye çıkarmak ve tutarlı ve istikrarlı enerji üretimini sağlamak için, biz teknolojilerin bir karışımı tek geçerli cevap ve ABD'den Yeni Zelanda için, tam entegre Hibrid enerji çözümü, kendi türünün ilk SolarMill kaynaklı inanıyorum ® .

Ürüne Genel Bakış

SolarMill ®  hibrid sistem tasarlanmış ve üzerinde ve ızgara kurulumları kapalı optimize modüler, ölçeklenebilir, dağıtık yenilenebilir enerji sistemine dayanmaktadır. Özünde üç (3) düşük profilli dikey eksenli rüzgar türbinleri (VAWT) bir tek kaide üzerine monte kullanan bir yüksek verimli rüzgar enerjisi cihazdır. birimler genellikle daha düşük yüksekliklerde bulunan düşük hız ve çalkantılı rüzgar ortamlarda bir kullanıcının enerji üretim kapasitesini artırmak için birbirine edilebilir. türbinleri saniyede iki (2) metre gibi düşük rüzgar hızlarında gelen üretim gücünü başlar. 20 + yıl tasarım ömrü ile, türbinler sessiz ve yaban hayatı için bir tehdit değil.
Bir "Sadece Rüzgar" ya da "güneş yalnızca" Sistem daha tutarlı enerji üretimini sağlamak için bir çaba, Windstream Teknolojileri bir ilk-kendi-tür, tam entegre, yenilenebilir enerji "HİBRİT" ürününü geliştirdi. SolarMill ®piyasada herhangi bir ürün için en büyük enerji üretim yoğunluğu yaratarak, kompakt ayak izi içinde PV teknolojisine sahiptir. SolarMill hibrid konsepti ® sorunsuz bir ünitede rüzgar ve güneş enerjisi üretimini kullanan, benzersizdir. Bu ürün rüzgar veya güneş enerjisi için mevcut doğal kaynakların tek başına yatırım haklı değil alanlarda etkili bir çözüm olmasını sağlar.
Yukarıda görüldüğü gibi, güneş radyasyonunun tipik indirimlerin (kısa gün) ile kış aylarında potansiyel rüzgar enerjisinde bir artış güç getirmek. Bu ilişki de günlük döngüsü kadar uzanır. Gün ortası boyunca, rüzgar hızı genellikle düşüktür, fakat güneş potansiyeli yüksektir. Tersine, geceleri rüzgarlar daha tipik, ama sistemde PV elemanları kullanılabilir hiçbir güç yoktur. PV sadece sistemin genel üretimini sınırlayan gündüz saatlerinde sırasında operasyonel. Rüzgar doğru koşullar göz önüne alındığında, bir günde 24 saat üretme potansiyeline sahiptir, ama en önemlisi akşam saatlerinde boyunca güneş mevcut değilken. Bir melez bir yaklaşım enerjinin daha güvenli ve hatta kaynağı sağlar, ve bir konum mevcut rüzgar kaynaklarının mevsimsel zayıf yönleri vardır durumunda bir enerji zemin sağlar. Çünkü rüzgar kaynaklarının mevsimsel, tek çözüm bir rüzgar desteği yok, yer vardır. Uzun dönemlerde enerji üretimi garanti değilse, enerji depolama gereksinimleri yalın kez son derece pahalı köprü ve yatırımın geri dönüşü çok uzun olacak. Rüzgar ve güneş hem bereket nerede, ürünleri özellikle uzay kısıtlı tesislerde, daha mantıklı.
Google Plus'da Paylaş

Yazar Unknown

Yazar hakkında bilgi yazılacak.
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder