Güneş ve Ruzgar Enerjisi

Güneş ve rüzgar enerjisinin evinizde işyerinizde nasıl kullanıcağınıza dahir tüm bilgilerin merkezi.
Yeni
Yükleniyor..

Karanlık odanız kalmasın ''Sunflower heliostat''

BENİM GÜNEŞİM.

Eğer güneş kontrol altına almak ve bazı sıcak ışınları yolunuzu göndermek istediniz varsa, şanslısınız. Tam olarak Ayçiçeği Ev heliostatlar yapmak için tasarlanmıştır. Rüzgar gülü şeklindeki cihaz parçaları, güneş gün boyu ve kullandığı sihirli aynalar yönlendirmek güneş ışıklarının her yerde onlar eksik ... 
örneğin,
bir odaya  doğal ışık yansıtır,  ya da bir bahçe çok gölgeli.  güneş enerjisi
Çalışır pil ve kablolar yok.



Ayçiçeği günün belirli bir zamanda belirli bir hedefe doğru bir ışık yansıtacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Bu örneğin mutfak pencere her sabah, ışık dökmek olabilir. Hedef menzile sahiptir, gün geçtikçe, yansıyan ışık evinizin yüzey üzerinden seyahat ve diğer Oda içine Parlatıcı da olabilir.

Ayçiçeği yaratıcıları güneş ürünleri daha uygun, daha az karmaşık ve daha mainstream yapmaya gayret eden WiCher Lim ve John estetik Cerrah, mühendis,. Onların heliostatlar güneş enerjisi ile çalışmak isteyenler için ideal, ama nereden başlayacağımı bilmiyordum. Evlerde doğal ışık artan doğal ışık göz yorgunluğu floresan aydınlatma neden hafifletmek için iyi bir başlangıçtır, ve mevsimsel duygulanım bozukluğu ofset yardımcı olabilir. Doğal ışık ev aydınlatmak için kullanarak da elektrik tüketimi ve karbon ayak izinizi azaltabilirsiniz.

Sadece kendi kişisel güneş hayal edin. Nerede aydınlatmak ister misiniz?

Google Plus'da Paylaş

Yazar Unknown

Yazar hakkında bilgi yazılacak.
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder